Kuddfodral 'Silvia' - Natur
Klädhängare 'Buddy' - Grå
Bland våra rea-möbler finner du allt du behöver till barnrummet

Välkomna att Cykla ; Vandra!

Finns det något härligare än att efter en lång dag i naturen, med massor av nya intryck och trötta ben, få sätta sig ner till en god middag och i gott sällskap? Vi älskar det och då du läser detta är vi säker på att även du gör det! Med fokus på vandring och cykling men även andra naturupplevelser så har vi samlat några av världens mest intressanta resmål och upplevelser. Vi guidar vissa resor själva, på andra har vi lokala guider som tar hand om er och så har vi ett stort urval av självguidade resor. 

Snabblänkar:  Den kristna kärleken har varken flagga eller nation | Josefin Holmström | SvDCyklaÖvrigtKalender

Guidade av oss

Dessa resor är guidade av oss bakom CyklaVandra.se. Det innebär kunniga, passionerade och svensktalande guider. I vår kalender hitt du alla våra kommande resor.

På egen hand

Dessa turer passar perfekt för er som vill ha ett förberett paket men vill klara er på egen hand. Många par och kompisgäng väljer att vandra dessa turer då det är ett perfekt sätt att umgås. Ni vandrar eller cyklar på egen hand men vi bokar alla era hotell, ordnar kartor, eventuella cyklar, GPS-spår och så vidare.

Lokalt guidade resor

Dessa turer är guidade av lokala samarbetspartners som vi känner väl och har arbetat med under flera år. Detta är perfekt för er som själva vill välja när ni ska vandra. Er guide pratar bra engelska och tar hand om er. Ni har hela tiden möjlighet att kontakta oss och få hjälp.

 

Zuiver och Trademark Living

Nyheter

Vintage hylla - Patina/Vit

10 november 2019 08:00

En vecka kvar tills det vänder, och ljuset kommer sakta tillbaka till våra mörka breddgrader. I väntan på det så kommer här ett litet julklappstips till dig själv: Yoga, vandring, sol och bad – kan ni tänka er en bättre kombination för återfå den energi som går förlorad under våra nordiska vintermånader!

Under 2019 har vi fyra resor med yoga och vandring att erbjuda! Den första går av stapeln på minnesbild, sina skärvor av en människa., sedan har vi tre resor i fina Costa Brava under april, maj och juni månad.

Läs mer och se datum för Latexhandskar och glidmedel - Sydsvenskan

By |
Skohylla - Mässing (L) Read More
en lackad pall eller en kulört filt
Bänk 'Industri' - Svart/Silver
Vägghylla 'F -Shelf Left' - Ek

Kommande guidade resor

Sängbord 'Nordisk' - Ek
Soffbord på hjul - Vintage wood
Tidningsställ 'Journal' - Mässing
Pall 'Marseille' - Svart 75 cm
Klädhängare 'Buddy' - Svart

Peru med Inka-leden

november 16 - november 30

TV-bänk 'Nordisk' - Ek/Järn
Pall/Sidobord på hjul - Vintage
Maze är mycket kända för sin förvaring så som hyllor
Pall 'Marseille' - Svart 75 cm
REA - Bästa priserna hos Reforma Sthlm
Du gör dessutom ett medvetet val åt rätt håll
Tidningsställ 'Journal' - Mässing
Zuiver och Trademark Living
vintage inredning och i hem med inspiration från fransk inredning

Bästsäljare – våra mest populära turer på egen hand

en lackad pall eller en kulört filt
Klädhängare 'Buddy' - Grå

Costa Brava – kustnära vandring

Costa Brava kusten är känt som en av de finaste kuststräckorna längs medelhavet. Vackra vandringsstigar, hundratals stränder, gamla vitmålade fiskebyar och fantastisk mat. Ni vandrar från hotell till hotell med lätt ryggsäck med vatten, snacks och badkläder.

Läs mer

handgjorda eller tillverkade av återvunna material

Priorat – vandring och vin

Förvaringsbänk 'Frank' - Svart/Cognac

Det mytomspunna lilla vinområdet Priorat har inte bara vin utan även vandring i världsklass. Med detta paket kombinerar vi de båda till en fantastiskt trevlig vandringsupplevelse.

Läs mer

Soffbord på hjul - Vintage wood
Själsö Nordic - Vintage möbler och återvunna material

Via Verde, den gröna vägen, ger er möjlighet att från tre till sju dagar cykla från Pyrenéerna ner till stränderna vid Costa Brava. Ni följer den gamla järnvägen ner från bergen och kan njuta av otroligt vackra berg, vulkaner, trevliga små bergsbyar och vänliga människor.

Läs mer

1 43 bilkult Porsche 901 Fledermaus matt grön