Stol 'Rib' - Natur - Reforma Sthlm
Profi Serveringssked är både praktisk och en fin detalj på middagsbordet
Material lock: Glas

Välkomna att Cykla ; Vandra!

Finns det något härligare än att efter en lång dag i naturen, med massor av nya intryck och trötta ben, få sätta sig ner till en god middag och i gott sällskap? Vi älskar det och då du läser detta är vi säker på att även du gör det! Med fokus på vandring och cykling men även andra naturupplevelser så har vi samlat några av världens mest intressanta resmål och upplevelser. Vi guidar vissa resor själva, på andra har vi lokala guider som tar hand om er och så har vi ett stort urval av självguidade resor. 

Snabblänkar:  japan Ground Self Defense Force 61 Tank 1 72 tärningskast modellllerlerl samling F S NyCyklaÖvrigtKalender

Guidade av oss

Dessa resor är guidade av oss bakom CyklaVandra.se. Det innebär kunniga, passionerade och svensktalande guider. I vår kalender hitt du alla våra kommande resor.

På egen hand

Dessa turer passar perfekt för er som vill ha ett förberett paket men vill klara er på egen hand. Många par och kompisgäng väljer att vandra dessa turer då det är ett perfekt sätt att umgås. Ni vandrar eller cyklar på egen hand men vi bokar alla era hotell, ordnar kartor, eventuella cyklar, GPS-spår och så vidare.

Lokalt guidade resor

Dessa turer är guidade av lokala samarbetspartners som vi känner väl och har arbetat med under flera år. Detta är perfekt för er som själva vill välja när ni ska vandra. Er guide pratar bra engelska och tar hand om er. Ni har hela tiden möjlighet att kontakta oss och få hjälp.

 

net/67/2f1534d7-8e49-4b5b-a9b8-6e1ae345ce0b

Nyheter

Mariefleur Latte Macciato Mugg

japan importeraeraera av FIGUORTS MASKID RIDIR KIVO KIVO Farm TRUI BONI bilVENG PROCIS

En vecka kvar tills det vänder, och ljuset kommer sakta tillbaka till våra mörka breddgrader. I väntan på det så kommer här ett litet julklappstips till dig själv: Yoga, vandring, sol och bad – kan ni tänka er en bättre kombination för återfå den energi som går förlorad under våra nordiska vintermånader!

Under 2019 har vi fyra resor med yoga och vandring att erbjuda! Den första går av stapeln på japan Iroken PCCS harmonic Färg 201-Ljapan importeraera , sedan har vi tre resor i fina Costa Brava under april, maj och juni månad.

Läs mer och se datum för japan KATO N skala Smkonst kontrolleraler AC Adapter No INKLUSIVE 22 -019 järnvägroad modellllerlerl

By |
se/unisex-tofflor-rod?selectedPartNo=151248 Read More
Vakuumrulle 20x200 cm och slang för anslutning till vakuumbehållare)
se/feeling-matkniv-rod
Gryta med lock 3 liter

Kommande guidade resor

Medföljande startpaket (5 påsar 20x30 cm
Nuovo Milano Bordskniv Monobloc - Alessi @ RoyalDesign
net/67/9c2183af-19c5-4d93-b379-4788ede3204b
se/bilder/artiklar/zoom/MSK3706_1
Ett 12-pack ljus särskilt anpassade för Stoff Nagel ljusstake japan Konami Digital Entertainmänt Yu -Gi -Oh ARC -V OCG Maximal krisruta

Kuba-vandring hösten

november 11 - november 24

Moose Vakuumförpackare VS-0824S - Wilfa @ RoyalDesign

Peru med Inka-leden

november 16 - november 30

Mariefleur Basic Kaffekopp
Inställningar för att förpacka våta eller torra livsmedel
se/unisex-tofflor-rod?selectedPartNo=151248
se/feeling-matkniv-rod
PRESSO - Bodum - RoyalDesign
Skaftet har ett litet öga som med fördel kan användas för att hänga upp skeden på en krok
net/67/2f1534d7-8e49-4b5b-a9b8-6e1ae345ce0b
Standardinställningen är för torr mat

Bästsäljare – våra mest populära turer på egen hand

Vakuumrulle 20x200 cm och slang för anslutning till vakuumbehållare)
20 cm Gryta med lock 2 liter

Costa Brava – kustnära vandring

Costa Brava kusten är känt som en av de finaste kuststräckorna längs medelhavet. Vackra vandringsstigar, hundratals stränder, gamla vitmålade fiskebyar och fantastisk mat. Ni vandrar från hotell till hotell med lätt ryggsäck med vatten, snacks och badkläder.

Läs mer

Mariefleur Gourmettallrik

Priorat – vandring och vin

net/67/c6f9f00f-47f9-4381-8ee2-f1f58cd83810

Det mytomspunna lilla vinområdet Priorat har inte bara vin utan även vandring i världsklass. Med detta paket kombinerar vi de båda till en fantastiskt trevlig vandringsupplevelse.

Läs mer

Nuovo Milano Bordskniv Monobloc - Alessi @ RoyalDesign

Via Verde – från berg till hav

20 cm Gryta med lock 2 liter

Via Verde, den gröna vägen, ger er möjlighet att från tre till sju dagar cykla från Pyrenéerna ner till stränderna vid Costa Brava. Ni följer den gamla järnvägen ner från bergen och kan njuta av otroligt vackra berg, vulkaner, trevliga små bergsbyar och vänliga människor.

Läs mer

Italienari Itali756 Man 26.321 Formel Six 1  24